utasbiztosítás

utasbiztosítás - fontos információk
 • utasbiztosítás
  A régóta várt utazás vagy akár egy hétvégi külföldi kiruccanás pillanatok alatt rosszra fordulhat baleset, betegség vagy poggyászkár miatt. Az ilyen váratlan helyzetekben nyújt segítséget az utasbiztosítás. Ha pihenését szeretné a legnagyobb nyugalomban tölteni, kössön utazás előtt K&H biztostárs utasbiztosítást!
 • betegségbiztosítás, balesetbiztosítás
  Egy külföldön bekövetkező betegség vagy baleset esetén az orvosi ellátás költségei nagyon magasak lehetnek, erre nyújt biztosítási fedezetet a K&H biztostárs utasbiztosítás.
 • poggyászbiztosítás
  Bárkivel előfordulhat, hogy a külföldi utazás során ellopják értékeit, iratait, esetleg egyszerűen csak a repülőtéren késik vagy elveszik a poggyásza. Ilyenkor nagy segítség, ha felhívhat egy magyar nyelvű segélyvonalat, és az anyagi segítség mellett praktikus tanácsokat is kaphat a váratlan helyzet megoldására.
 • gépjármű segítségnyújtás biztosítás
  Az autóval vagy motorral utazóknak komoly fejtörést okozhat, hogy el merjenek-e indulni egy hosszú külföldi útra az autójukkal vagy motorukkal, főleg akkor, ha azt itthon csak rövidebb utazásokhoz használják.
  A K&H Biztosító kidolgozott egy gépjármű segítségnyújtás biztosítást, amit az online utasbiztosítások mellé kiegészítő biztosításként lehet megkötni napi 296 Ft-ért, 12 évnél nem idősebb autóra, motorra vagy max. 3,5t súlyú kisteherautóra.
  A gépjármű segítségnyújtás biztosítás fedezi bizonyos határig a helyszíni javítás, szervizbe szállítás, gépjárműtárolás, haza vagy továbbutazás, bérautó, szállás ill. a telefonálás és faxolás költségeit, valamint telefonon keresztül limit nélküli vésztolmácsolást, szállás szervezést és szervizzel történő kapcsolattartást nyújt. (részletek)
 • gyakori kérdések a K&H utasbiztosításról
  további gyakori kérdések a K&H utasbiztosításról >>
 • Figyelmébe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapját (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/panaszom-van), ahol hasznos tájékoztatókat, termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat érhet el.
 • vonatkozó jogszabályok:
  • 2014. évi LXXXVIII. törvény a biztosítási tevékenységről
  • 2005. évi XXV. törvény a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről
  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
  • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről
tippek, tanácsok, hírek

számítsa ki és kösse meg utasbiztosítását online!

utasbiztosítás kalkulátor »
kapcsolat
telefonszám(06 1) 468 8228hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 17:00-ig,
pénteken 8:00-tól 14:30-ig
K&H útitárs
Töltse le az ingyenes
K&H útitárs alkalmazást!
Segélyhívás, kárbejelentés, utasbiztosítás kötés és hasznos dolgok egyben.
bankkártyás fizetés
Annak érdekében, hogy a kockázatviselés azonnal elindulhasson és így Ön akár a szerződéskötés pillanatától biztosítási védelem alatt álljon, az utasbiztosítás díját kizárólag bankkártyával lehet online kifizetni.

MasterCard MasterCard VISA VISA VISA JCB
részletek

© K&H Biztosító Zrt. Minden jog fenntartva!Legutolsó frissítés dátuma: 2016.12.15.